Főoldal Útmutató Kérdések-Válaszok Regisztráció Bejelentkezés Kapcsolat


Útmutató hirdetőknek
Ezen az oldalon szeretnénk mindazoknak tájékoztatást adni, akik fizetett hirdetést kívánnak feladni oldalunkon.

Jelenleg kivételesen alacsony, 15 Ft+Áfa egy átkattintás ára, a megjelenést pedig ingyen adjuk!

Rövid összefoglalás a LinkManager működéséről

A LinkManager bannerei tagjaink weboldalain jelennek meg és mi egy központi adminisztrációs felületről határozzuk meg, hogy ezeken a bannereken milyen szöveges linkek fussanak.
Ha valamely hirdetőnk 500 átkattintást rendel egy szöveges linkre, akkor ezt aktiválás után mindazon bannereken megjeleníti a rendszer, ahol ezt a szűrési feltételek (tematikus és időbeli) megengedik.

Minden hirdetés ingyenesen jelenik meg, csupán az átkattintások, vagyis a valós látogatók érkeztetése után számolunk fel hirdetési díjat. Ezt az összeget megosztjuk a bannereinket megjelenítő weboldal tulajdonosokkal. Egy átkattintás ára jelenleg 15Ft+Áfa.

A bannereink véletlen szerűen 9 db szöveges linket jelenítenek meg egyidejűleg, amelyekből legalább 3 valamely más LinkManager tagnak ingyenesen megjelenő reklámja, míg a fennmaradó rész lehet fizetett hirdetés is.
A bannereinket csak olyan honlapok jeleníthetik meg (és kapnak utána jutalékot), amelyeket előzetesen mi jóváhagytunk, azaz megfeleltek a hirdetőink igényeit előtérbe helyező kritériumainknak.

Az átkattintásokat szűrjük, melynek egyik velejárója, hogy egy adott időn belül egy számítógépről csak egyet fogadunk el.
A megjelenésekről és átkattintásokról statisztikát vezetünk, melyet bejelentkezve felhasználónevével bármikor megtekinthet.

Példa - LinkManager banner:


A regisztráció menete

1. Regisztrációs űrlap kitöltése a Regisztráció menüpontban
2. A regisztráció élesítése az e-mail címére küldött aktiváló link segítségével
3. Belépés az admisztrációs felületre (Bejelentkezés menü - belépés hirdetőknek)


Hirdetés feladása

1. Belépés az admisztrációs felületre (Bejelentkezés menü - belépés hirdetőknek)
2. Hirdetés feladás menü - a megjelenő űrlap kitöltése, majd küldés gomb
3. A hirdetési összeg átutalása cágünk részére, amelyről a beérkezést követően postázzuk az átutalásos számlát
4. A hirdetési díj beérkezését követően aktiváljuk a hirdetést, amelynek lefolyását a statisztika menüpontban követheti nyomon.

A statisztika megtekintése és értelmezése

1. Belépés az admisztrációs felületre (Bejelentkezés menü - belépés hirdetőknek), ahol egyből megjelenik a statisztika (amely egyéb esetben a statisztika gomb segítségével hozható elő)
2. A statisztika egyaránt meglejeníti a még aktiválásra váró és a már aktív hirdetéseket
3.Az aktív hirdetések statisztikája a megjelenések és az átkattintások számát, illetve ezek arányát jeleníti meg közvetlenül, azonban a részletek gombra kattintva láthatjuk egyenként az összes átkattintás idejét, az átkattintási hely ip címét, valamint az átkattintó böngészőjének típusát.- Kérdések és Válaszok =>

- Általános útmutató =>Főoldal | Útmutató | Kérdések-válaszok | Regisztráció | Bejelentkezés | Kapcsolat

Copyright 2006 © LinkManager.hu, Intronet Kft.