Főoldal Útmutató Kérdések-Válaszok Regisztráció Bejelentkezés Kapcsolat
Útmutató

- Útmutató Tartalomszolgáltatóknak =>

- Útmutató Hirdetőknek =>Általános információk a LinkManager működéséről

A LinkManager egy szöveges linkeket kezelő csere- és hirdetési rendszer, amely részben megjelenés- részben átkattintás alapon működik.
A tartalomszolgáltatók kódot illesztenek honlapjuk forráskódjába, melynek segítségével olyan bannert jelenítenek meg a weboldalon, ami a LinkManager által abban a pillanatban kiosztott szöveges linkeket tartalmazza.

Pl:

Teljes banner választék (52 különböző banner) =>


A beillesztendő kódot regisztráció után generálhatják a tartalomszolgáltatók az adminisztrációs felületük kódgenerálás menüpontjában, ehhez csupán a banner típusát szükséges meghatározni. A kapott kód beillesztését követően online statisztika mutatja a megjelenéseket és átkattintásokat.
A tartalomszolgáltató minden egyedi bannermegjelenés után pontokat kap (megjelenésenként minimum hármat), melyeket automatikusan a pontokat "szerző" weboldal reklámozására fordít a rendszer. Minden pont a saját szöveges link egy alkalommal történő megjelenítését irányozza elő. A pontok felhasználása nem feltétlenül azonnal történik, hiszen a fizetett hirdetések számának változása miatt kialakulhat időszakosan egyfajta "sorban állás" is a várakozó saját linkek között.

Az egyedi bannermegjelenítések után járó aktuális pontszámot a statisztika menüpontban írjuk ki. Ennek értéke 3,4 vagy 5 lehet.

Természetesen ahhoz, hogy egy szöveges linket valaki megjelenítsen a rendszerünkben előbb aktiválnunk kell, hiszen bizonyos illegális vagy obszcén tartalmak sértenék tagjaink érdekeit. Emiatt előbb minden szöveges linket és az ezeket megjelenítő weboldalakat regisztrálni kell (ez egyidőben történik, maga a weboldal elfogadása egyben a hozzátartozó szöveges link elfogadását is jelenti), mert csak aktiválásuk (jóváhagyásuk) után lesznek rájuk elérhetők a szolgáltatásaink.

Bannereink mindegyike pontosan 9 szöveges linket tartalmaz, amelyből legalább 3 link a csereprogram része, azaz regisztrált tagjaink weboldalaira mutat. Mivel minden bannermegjelenés után legalább 3 szöveges linkmegjelenés jár, így elképzelhető, hogy 100 bannermegjelenéssel akár 300 különböző weboldalon jelenik meg a weboldal üzemeltetőjének szöveges link hirdetése. Ez növeli a keresők szempontjából a honlap értékét, hiszen sok különböző weboldalról mutat rá link. A hivatkozás szövege pedig a weboldal kulcsszavaként válik jelentősebbé.

A szöveges linkek másik része hirdetőink reklámja, amely lehetővé teszi, hogy a tartalomszolgáltatóknak részesedést fizessünk a hirdetések bevételéből. Ez átkattintás alapon történik, azaz ha a kitett bannerünk egyik fizetett hirdetésére kattintanak, akkor jutalékot írunk jóvá a bannert megjelenítő honlap üzemeltetőjének virtuális számláján. Ha a virtuális számla egyenlege eléri a kifizetési limitet (8000Ft+Áfa) és a tartalomszolgáltató kifizetést kér, akkor számla ellenében átutaljuk az összeget az általa meghatározott bankszámlaszámra.

A bannerünkön szereplő szöveges linkekről külső jegyek alapján nem lehet megállapítani, hogy az valamely tagunk cserelinkje vagy esetleg fizetett hirdetés. A fizetett hirdetések helyét is véletlenszerűen generálja a program.

Rendszerünk szigorú kritériumok szerint kialakított védő mechanizmusokat alkalmaz az esetleges visszaélések, csalások kiküszöbölésére. Beazonosítjuk az Ip címet, figyeljük az átkattintási arányokat és a kedvezményezett tartalomszolgáltató egyenlegének növekedési ütemét. Természetesen egy Ip címről egy adott időtartamon belül csak egy átkattintást fogadunk el, a többit semmisnek tekintjük. Ha rendszerünk valamely tartalomszolgáltatót csaláson vagy csak annak nyilvánvaló megkísérlése közben tetten ér, fenntartjuk a jogot az illető azonnali kizárására. Ez hirdetőink és a csereprogramban részt vevő tagságunk közös érdeke, hiszen minden visszaélés az ő kárukra történik, még akkor is, ha hirdetőinket ilyen esetekben kárpótoljuk.

Tagjaink és hirdetőink részére egyaránt realtime statisztikát biztosítunk, melyen pontosan nyomon követhetők a megjelenések és az átkattintások. További információk a következő oldalakon találhatók:

- Kérdések és Válaszok =>

- Útmutató Tartalomszolgáltatóknak =>

- Útmutató Hirdetőknek =>Főoldal | Útmutató | Kérdések-válaszok | Regisztráció | Bejelentkezés | Kapcsolat

Copyright 2006 © LinkManager.hu, Intronet Kft.